Vacatures Noord-Holland

Die ene perfecte baan in de sector wonen of zorg, vind je bij Corparis. Met ons ruime aanbod vacatures in Noord-Holland zit jouw droombaan er vast tussen. Staat jouw droombaan er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op. Door ons grote netwerk kunnen wij je vast helpen.

Vind jouw droombaan

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière of ben je net afgestudeerd? Wij hebben de vacature voor jou. Corparis kan jouw detachering bij verschillende soorten bedrijven en in verschillende functies. Het voordeel van detacheren is dat wij zorgen dat jij aan het werk blijft. Om er zeker van te zijn dat jij op je plek zit, zullen wij persoonlijk contact onderhouden met jou.

De kernwaarden van Corparis

Wij vinden kwaliteit, initiatief, sociaal en klantgerichtheid belangrijk. Zowel binnen onze organisatie, als bij onze opdrachtgevers en professionals. Om er voor te zorgen dat jij in beweging blijft tijdens je carrière, hebben wij een Corparis DNA ontwikkeld. Het DNA bestaat uit: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Deze kernwaarden zorgen er voor dat jij jezelf blijft ontwikkelen door middel van onze cursussen en trainingen. Maar ook dat jij het kan aangeven bij ons als je een switch wilt maken binnen je carrière. Kom erachter of ons DNA jouw DNA is:

Sollicitatieproces

De eerste stap om bij ons te komen is werken is natuurlijk solliciteren. Staat je vacature er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Als wij jou sollicitatie hebben ontvangen, zullen we deze doornemen. Daarna zullen we contact met je opnemen en eventueel uitnodigen voor een gesprek. We willen namelijk graag weten wat jouw wensen en ambities zijn. Dit gaan we matchen aan een opdrachtgever. Komt dit overeen? Dan zullen we je voorstellen en kan jouw reis bij Corparis beginnen.

Start je reis vandaag nog

Heb jij jouw baan gevonden tussen onze vacatures in Noord-Holland? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Wie weet start jouw reis vandaag nog.