Vacatures Noord-Brabant

Zoek jij de perfecte baan binnen de sector wonen of zorg? Bekijk dan eens onze vacatures in Noord-Brabant. Vanwege het grote netwerk dat Corparis is opgebouwd, kunnen wij jou helpen bij het vinden van jouw droombaan. Solliciteer en start je reis.

 

Sollicitatieproces

De eerste stap in het proces is solliciteren op de vacature die bij jou past. Wij ontvangen jouw sollicitatie en gaan bekijken of het een goede match is met de opdrachtgever. Als wij denken dat je een goede kandidaat bent, nodigen we je uit voor een gesprek. Wij willen namelijk weten wie jij bent, wat jouw wensen zijn en welke ambities jij hebt. Op deze manier kunnen wij jou helpen om de voor jou perfecte baan te vinden. Ben jij enthousiast en is de opdrachtgever dat ook? Dan kom je bij ons op contract en word je gedetacheerd bij de opdrachtgever.

Werken bij Corparis

Een contract bij ons en gedetacheerd worden bij een opdrachtgever biedt voor jou meerdere voordelen. Wij moeten dan zorgen dat jij aan het werk kan, ook als er een functie wegvalt. Doordat Corparis persoonlijk contact belangrijk vindt, weten wij precies welke banen wel of niet bij jou passen. Daarnaast vinden we de reis die jij aflegt in je carrière belangrijk. Daarom bieden wij trainingen en cursussen aan die je kunt volgen. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Het Corparis DNA

Naast persoonlijk contact, vinden wij professionaliteit en proactief zijn belangrijk. Deze drie kernwaarden zitten daarom in het Corparis DNA. Dit vragen wij van zowel onze opdrachtgevers als onze professionals. Doe de check en kom erachter of jij dit DNA bevat.

 

Start vandaag je reis

Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures in Noord-Brabant. En zet de eerste stap naar jouw droomcarrière. Heb je nog vragen of staat jouw baan er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.