Vacatures Nederland

Op zoek naar jouw perfecte baan in de sector wonen of zorg? Bekijk dan al onze openstaande vacatures in Nederland. Omdat Corparis een groot netwerk heeft, is er vast een vacature voor bij jou in de buurt. Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw baan.

Waarom werken bij Corparis?

Corparis voorziet niet alleen in vacatures, wij begeleiden jou ook tijdens je carrière. Kom je bij ons werken dan kan je via detachering bij verschillende soorten opdrachtgevers geplaatst worden. Wij onderhouden daarnaast ook persoonlijk contact met de opdrachtgevers zodat we weten wat zij zoeken in een nieuwe medewerker. Dit werkt ook de andere kant op; wij houden ook persoonlijk contact met jou. Zo kunnen wij de perfecte match maken voor alle partijen.

Het Corparis DNA

Naast persoonlijk contact, vinden wij een professionele en proactieve houding ook belangrijk. Deze drie kernwaarden hebben wij daarom het Corparis DNA ontwikkeld. Om kwaliteit uit te kunnen dragen vragen wij onze opdrachtgevers en professionals om dit DNA te handhaven. Wil jij weten of jij dit DNA bevat? Kom erachter door onze check uit te voeren:

 

Solliciteren, en dan?

Nadat jij gesolliciteerd hebt op een van onze vacatures, zullen wij jouw cv en motivatiebrief doornemen. Als wij denken dat jij een goede match kan zijn, nodigen we uit voor een gesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee, zullen we jouw ambities en wensen in kaart brengen. Als dit dan nog steeds een goede match blijkt te zijn, zullen we je voorstellen bij de opdrachtgevers. Wij regelen dan natuurlijk ook gelijk je contract. Komen we erachter dat het geen goede match is, kunnen we je helpen in je zoektocht naar een andere baan.

Zet de eerste stap

Start jouw reis door te solliciteren op een van onze vacatures in Nederland. Wij helpen je graag verder in je carrière. Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen. We staan voor je klaar.