Vacatures Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar de meest actuele vacatures in de omgeving van Midden-Nederland voor de sectoren zorg en wonen? Bij Corparis hebben wij een uitgebreid netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven die verspreid zitten door het hele land. Wanneer jij gaat detacheren vanuit Corparis heb jij de zekerheid op een dienstverband en helpen wij je met het vinden van de juiste functie. Samen met jou brengen wij je wensen en ambities in kaart en gaan we samen op zoek naar een functie of bedrijf dat hierbij aansluit. Door ons ruime aanbod zit er altijd wel een baan tussen die bij jou past. Benieuwd naar wat detacheren inhoud en hoe wij hier bij Corparis zorgen dat onze professionals altijd op de juiste plek zitten? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.

 

Detacheringsproces Corparis

Detacheren houdt in dat je tijdelijk uitgeleend wordt aan een ander bedrijf. Deze bedrijven vallen altijd onder het netwerk van Corparis. Zo weten wij precies wat er speelt binnen de bedrijven en waar wij onze professionals het beste kunnen inzetten. Voordat wij onze professionals inzetten op vacatures binnen ons netwerk gaan wij eerst met hun in gesprek om de wensen en ambities in kaart te brengen. Wanneer deze helder voor ogen zijn is het makkelijker om deze te koppelen aan bedrijven en hun functie-eisen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom bieden wij vanuit onze online Academie trainingen en cursussen aan. Bij deze trainingen staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Zo leren onze professionals hier handvatten die zij later kunnen meenemen in het werkveld.

 

Meer informatie ontvangen?

Ben jij benieuwd naar ons volledige detacheringsproces en op zoek naar actuele vacatures in de regio Midden-Nederland voor de sector zorg of wonen? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de wereld van Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.