Vacatures Limburg

Zoek jij in Limburg die ene perfecte baan in de sector wonen of zorg? Bekijk dan snel onze vacatures in Limburg. Corparis heeft een groot netwerk met verschillende opdrachtgevers. De vacatures zijn divers in plaatsen, functies en niveaus. Solliciteer en start je reis.

Werken bij Corparis

Het startpunt van je reis begint bij het solliciteren en starten bij een nieuwe baan. Maar de beweging van je reis is misschien nog wel belangrijker. Als eerst moet je natuurlijk op de juiste plek zitten. Daarna is het van belang dat jij jezelf kan blijven door ontwikkelen binnen jouw vakgebied. De sectoren wonen en zorg staan namelijk ook niet stil. Werken bij Corparis betekent dat jij de mogelijkheid krijgt voor ontwikkeling. Dit doen wij door trainingen en cursussen aan te bieden. Daarnaast krijg jij een persoonlijk contact persoon die met jou gaat kijken naar jouw wensen en ambities. Samen zorgen we ervoor dat jouw reis in beweging blijft.

Corparis DNA

Wij vinden Professionaliteit, Proactief zijn en Persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom staan deze kernwaarden samengevoegd in het Corparis DNA. Wij verlangen van onze opdrachtgevers en professionals dat zij dit DNA bevatten. Wil jij weten of jij ons DNA hebt? Doe de check.

 

Sollicitatieproces

De eerste stap van het sollicitatieproces, is natuurlijk solliciteren. Wij bekijken jouw sollicitatie en als we geïnteresseerd zijn nodigen we je uit. In het gesprek gaan we jouw wensen en ambities in kaart brengen zodat we deze kunnen vergelijken met de opdrachtgever. Is het een match? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en krijg je van ons een contract. Is het geen match? Dan kunnen we jou verder helpen met het vinden van en geschikte baan.

Start je reis

Wil je niet langer stil staan? Bekijk snel onze vacatures in Limburg, solliciteer en start vandaag je reis nog.  Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.