Vacatures invullen Zwolle

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Zwolle en heb jij moeite met het invullen van jouw openstaande vacatures? Wanneer jij in het uitgebreide netwerk van Corparis zit helpen wij jou met het vervullen van de vacatures. Door ons grote netwerk aan professionals binnen de sectoren Zorg en Wonen hebben wij altijd een professional die past binnen jouw bedrijf. Door de juiste aanpak van Corparis zorgen wij ervoor dat jouw openstaande vacatures sneller ingevuld worden met de juiste kandidaten. Ben jij benieuwd naar de professionals van Corparis en de manier van werken? Lees dan hieronder verder. Wil jij je graag aansluiten als bedrijf bij het grote netwerk van Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

De professionals van Corparis

Binnen Corparis werken wij met professionals in de sectoren Zorg en Wonen. De professionals van Corparis verschillen in opleidingsniveaus en ervaring. Op deze manier is er altijd een geschikt kandidaat voor jouw openstaande functies. Door het persoonlijke contact dat wij hebben en onderhouden met onze professionals zijn wij op de hoogte van de carrièreloopbanen van iedereen. Zo weten wij in welke fase zij zijn van hun carrière. Door het aanbieden van trainingen en cursussen ontwikkelen onze professionals zich verder op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogt van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij dit toepassen in hun werkzaamheden.

 

Detacheringstraject

Wanneer er een vacature vervult moet worden heb je de kans dat ons detacheringstraject de uitkomst biedt. Op basis van de functie-eisen die jij als bedrijf stelt aan de vacatures zoeken wij de geschiktste kandidaat en koppelen wij deze aan jouw bedrijf. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Meld je aan

Wil jij ook dat Corparis helpt met het invullen van jouw openstaande vacatures in de omgeving van Zwolle? Neem snel contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.