Vacatures Invullen Noord Nederland

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Noord Nederland en loop jij tegen problemen aan bij het invullen van openstaande vacatures? Corparis kan dan de juiste oplossing voor jullie bieden. Wanneer je bij ons uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven zit helpen wij je bij Corparis met het vervullen van die lastige openstaande vacatures. Wij hebben een groot netwerk aan professionals binnen de sector zorg en wonen rondlopen met verschillende ervaring- en opleidingsniveaus. Op deze manier is er bijna altijd wel een geschikte kandidaat voor jou openstaande functies of opdrachten. Door onze aanpak zorgt Corparis ervoor dat wij de vacatures sneller ingevuld krijgen met de juiste kandidaten. Ben jij benieuwd naar de professionals van Corparis en de manier van werken? Lees dan hieronder verder. Wil jij je graag aansluiten als bedrijf bij het grote netwerk van Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Corparis professionals

De professionals van Corparis zijn allemaal werkzaam in de sectoren zorg en wonen. Zij verschillen in opleidingsniveaus en ervaring. Op deze manier is er altijd een kandidaat die voldoet aan de functie-eisen vanuit jouw openstaande vacatures. Door ons persoonlijke contact met de professionals zijn wij altijd op de hoogte van de carrièreloopbanen van iedereen.

 

Ontwikkelen van onze professionals

Door het aanbieden van trainingen en cursussen ontwikkelen onze professionals zich verder op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogt van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij dit toepassen in hun werkzaamheden.

 

Detacheringsproces van Corparis

Wanneer er nieuwe vacatures ingevuld moeten worden heb jij kan dat ons detacheringproces de uitkomst kan bieden. Wij kijken naar de functie-eisen en koppelen hier onze professionals aan. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Meld je bedrijf aan

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Noord Nederland en moeite met het invullen van de openstaande vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom een langs voor een kop koffie.