Vacatures invullen Midden-Nederland

Zit jij als bedrijf in Midden-Nederland ook met het probleem dat het steeds lastiger wordt om openstaande vacatures te laten invullen? Sluit je dan aan bij het grote netwerk van Corparis. Corparis zit door heel Nederland en heeft op dit moment een uitgebreid netwerk dat bestaat uit gerenommeerde bedrijven. Ook hebben wij een groot netwerk aan professionals die actief zijn binnen de sectoren zorg en wonen. Op deze manier zijn er altijd professionals die passen binnen jouw functie-eisen. Benieuwd naar onze professionals en het detacheringsproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze professionals

De professionals van Corparis werken in de zorg- en woningensector en wij bieden een breed scala aan professionals met verschillende ervarings- en opleidingsniveaus om jouw vacatures op de juiste manier in te vullen. Bij Corparis vinden we het van groot belang om nauw contact te onderhouden met onze professionals om op de hoogte te blijven van hun situatie en wensen en ambities.

 

Professionele en persoonlijk ontwikkeling

Bij Corparis bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan die onze professionals op zowel persoonlijk als professioneel gebied helpen ontwikkelen. In deze trainingen leren onze professionals handvatten die meengenomen kunnen worden in het werkveld, maar ook de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

Detacheringsproces Corparis

Door je bedrijf aan te sluiten bij het netwerk van Corparis, komen jouw openstaande vacatures op onze website te staan. Hier kunnen professionals solliciteren op de functies. Wanneer we denken een geschikte kandidaat te hebben gevonden, zullen we met alle partijen in overleg gaan. Als alle partijen het ermee eens zijn, wordt er een contract opgesteld en gaat onze professional aan de slag bij jouw bedrijf.

 

Meld je aan

Heb jij als bedrijf moeite met het invullen van openstaande vacatures in de omgeving van Midden-Nederland? Neem dan eens contact met ons op en bekijk samen de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben.