Vacatures invullen Den Haag

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Den Haag en heb je op dit moment moeite met het invullen van je openstaande vacatures? Door je aan te sluiten bij het uitgebreide netwerk van Corparis kun jij gebruik maken van onze professionals. Wij hebben een groot netwerk aan professionals binnen de sectoren zorg en wonen met verschillende werkervaring en niveaus. Op deze manier zijn er altijd professionals die passen binnen jouw functie-eisen. Benieuwd naar onze professionals en het detacheringsproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze professionals

De professionals bij Corparis zijn werkzaam binnen de sectoren zorg en wonen. Doordat wij verschillen van ervaring- en opleidingsniveau hebben wij een groot aanbod aan professionals die een juiste invulling kunnen geven aan jouw openstaande vacatures. Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat wij altijd persoonlijk contact onderhouden met onze professionals. Op deze manier weten wij wat er speelt en wat hun wensen en ambities zijn.

 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Doordat Corparis verschillende trainingen en cursussen aanbiedt in de Academie kunnen onze professionals zich het hele jaar ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. In deze trainingen leren onze professionals handvatten die meengenomen kunnen worden in het werkveld, maar ook de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

Detacheringsproces van Corparis

Wanneer jouw bedrijf zich aansluit bij het netwerk van Corparis komen jouw vacatures bij ons op de website te staan. Hier solliciteren professionals naar de functies. Wanneer wij denken dat we een geschikte match hebben gevonden gaan wij met alle partijen in gesprek. Wanneer alle partijen akkoord zijn zal er een contract opgesteld worden en gaat onze professional bij jou aan de slag.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het invullen van openstaande vacatures in de omgeving van Den Haag door Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.