Vacatures invullen Amstelveen

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Amstelveen en heb jij moeite met het invullen van jouw openstaande vacatures? Wanneer je in het uitgebreide netwerk van Corparis komt helpen wij je met het vervullen van deze vacatures. Door ons grote bestand aan professionals binnen de sectoren zorg en wonen is er altijd wel een geschikte kandidaat voor de functie of opdracht. Door de professionele aanpak vanuit Corparis zorgen wij ervoor dat jouw vacatures sneller vervult worden. Ben jij nou benieuwd naar onze manier van werken? Lees dan snel hieronder verder. Wil jij je graag aansluiten bij Corparis of zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Professionals van Corparis

Binnen Corparis werken professionals in de sectoren Zorg en Wonen. Onze professionals verschillen in opleidingsniveau en ervaring. Doordat wij persoonlijk contact hebben en onderhouden met onze werknemers zijn wij op de hoogte van de carrièreloopbanen van iedereen. Zo weten wij in welke fase zijn van hun carrière. Op basis hiervan kunnen wij ervoor zorgen dat de geschikte kandidaat op de juiste functie wordt gezet. Door het aanbieden van trainingen en cursussen ontwikkelen onze professionals zich verder op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogt van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij dit toepassen in hun werkzaamheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer er een vacature vervult moet worden heb je de kans dat ons detacheringsproces de uitkomst biedt. Op basis van de functie-eisen die jij als bedrijf stelt aan de vacatures zoeken wij de geschiktste kandidaat en koppelen wij deze aan jouw bedrijf. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Deel je vacatures

Wil jij ook dat Corparis helpt met het invullen van jouw vacatures in de omgeving van Amstelveen? Neem dan snel contact op en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.