Vacatures invullen Amersfoort

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Amersfoort en ook moeite met het invullen van openstaande vacatures? Corparis kan voor jullie de oplossing hebben. Wanneer je binnen ons uitgebreide netwerk zit helpt Corparis jou met het vervullen van de openstaande vacatures. Door het grote netwerk aan professionals hebben wij mensen met verschillende ervaring- en opleidingsniveaus. Op deze manier is er bijna altijd wel een geschikte kandidaat voor jou openstaande functies of opdrachten. Door onze aanpak zorgt Corparis ervoor dat wij de vacatures sneller ingevuld krijgen met de juiste kandidaten. Ben jij benieuwd naar de professionals van Corparis en de manier van werken? Lees dan hieronder verder. Wil jij je graag aansluiten als bedrijf bij het grote netwerk van Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Onze professionals

De professionals bij Corparis zijn allemaal werkzaam in de sectoren Zorg of Wonen. Zij verschillen in opleidingsniveaus en ervaring. Op deze manier is er altijd een kandidaat die voldoet aan de functie-eisen vanuit jouw openstaande vacatures. Door ons persoonlijke contact met de professionals zijn wij altijd op de hoogte van de carrièreloopbanen van iedereen.

 

Ontwikkelen van onze professionals

Door het aanbieden van trainingen en cursussen ontwikkelen onze professionals zich verder op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Op deze manier zijn zij altijd op de hoogt van de laatste ontwikkelingen en kunnen zij dit toepassen in hun werkzaamheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer er een nieuwe vacature ingevuld moet worden heb jij de kans dat het detacheringsproces van Corparis de uitkomst biedt. Op basis van jouw functie-eisen zoeken wij professionals die de beste de functie of opdracht kunnen bekleden. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Meld je nu aan

Wil jij ook dat wij van Corparis gaan helpen bij het invullen van openstaande vacatures binnen de regio van Amersfoort? Neem dan snel contact op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.