Vacatures Groningen

Ben jij opzoek naar dé baan in de sector wonen of zorg in de provincie Groningen? Bekijk al onze vacatures in Groningen. Van medewerker tot specialist, wij hebben de baan die jij zoekt. Start je reis snel bij Corparis.

 

Jouw droombaan

Corparis heeft een groot netwerk door heel het land, dus ook in de provincie Groningen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd een passende baan voor jou kunnen vinden binnen de sector wonen of zorg. Precies wat jij zoekt en waar jij jezelf kan door ontwikkelen. Of je nu een stageplek zoekt, net afgestuurd bent of al een specialist bent, er staat vast een vacature tussen die bij jou past. We werken samen met grote organisaties maar ook met kleinere bedrijven.

 

Corparis DNA

Het Corparis DNA bestaat uit: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij vast een goede match. Deze kernwoorden vinden wij er belangrijk in onze professionals en onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat jij in beweging blijft en dat jouw reis gekoppeld wordt aan houding, gedrag en professionele kwaliteit.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn er niet alleen om je te helpen een baan te vinden, we helpen jou ook met je persoonlijke groei. Dit doen wij door persoonlijk contact te onderhouden, jouw toegang geven tot de Corparis Campus en ben je welkom tijdens onze netwerkborrels. Zo zorgen wij er voor dat jij altijd in beweging blijft tijdens je carrière. Wil je een switch maken? Geef het bij ons aan en wij helpen je verder.

 

Start je reis

Heb jij jouw droombaan gevonden uit onze vacatures in Groningen? Solliciteer dan snel. Als je een goede match bent, nodigen we je uit om kennis te maken. In dit gesprek zullen we jouw wensen en ambities in beeld brengen en zorgen dat jij helemaal op je plek terecht komt. Start je reis vandaag nog!