Vacatures Gelderland

Zoek jij een baan in de sector wonen of zorg in de regio Gelderland? Bekijk dan snel onze open staande vacatures in deze regio. Staat jouw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden dan jouw perfecte baan.

 

Werken bij Corparis

Werken bij Corparis staat voor een ontwikkelingsreis. Wij helpen jou als professional niet alleen bij het vinden van een baan die aansluit bij jouw wensen, maar we begeleiden jou ook tijdens je ontwikkeling. De Corparis Campus bevat trainingen die jij kan volgen als je voor ons werkt. Natuurlijk zorgen we in de eerste plaats jouw droombaan. Omdat wij een groot netwerk en persoonlijk contact hebben met onze opdrachtgevers, weten wij wat zij zoeken in een medewerker.

 

Corparis DNA

Wij vinden drie dingen belangrijk: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Dat is de houding die wij verwachten van onze professionals en onze opdrachtgevers. Corparis draagt deze kernwaarden natuurlijk zelf ook uit. Om er zeker van te zijn dat onze professionals en opdrachtgevers deze kernwaarden dragen, hebben wij de Corparis DNA test gemaakt. Kom er snel achter of jij het Corparis DNA hebt:

 

Sollicitatieproces

Heb jij de baan gevonden die bij jou past? Solliciteer dan direct via onze website. Als wij denken dat jij een perfecte match bent, nodigen we je uit voor een gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw wensen en ambities zijn voor je carrière. Dat is de eerste stap in het sollicitatieproces. Als we de perfecte match hebben gemaakt, zullen we je voorstellen bij de opdrachtgever.

 

Start je reis bij Corparis

Bekijk snel onze vacatures in Gelderland en solliciteer op jouw droom. Dat is de eerste stap in jouw reis bij Corparis. Het startpunt van je reis is niet het belangrijkst, maar dat je in beweging blijft en blijft groeien in je carrière wel. Wil je liever meer eerst meer informatie of staat jouw baan er niet tussen, maar wil je bij ons komen werken? Neem dan gerust contact met ons op.