Vacatures Friesland

Ben jij op zoek naar een baan in de sector wonen en zorg? En woon je in de provincie Friesland? Bekijk dan snel al onze vacatures in Friesland. Van beginner tot ervaren, wij zoeken jou. Naast het ruime aanbod in vacatures, functies en opdrachtgevers, heeft het werken voor Corparis nog meer voordelen.

 

Werken bij Corparis

Een baan vinden waar je naar op zoek bent en aangenomen worden is heel fijn. Maar dan val je al snel stil. De sectoren wonen en zorg zijn altijd in beweging. Daarom moet jij ook in beweging blijven. Dit is waar Corparis voor staat: dat jij in beweging blijft tijdens je carrière. Hoe we dat doen? Door jou persoonlijk te begeleiden, trainingen aanbieden en je uitnodigen voor onze netwerkborrels.

 

Corparis DNA

Corparis vindt het belangrijk dat je tijdens je carrière groeit in je houding, gedrag en professionele kwaliteiten. Daarom hebben wij het Corparis DNA ontwikkeld. Ons DNA bestaat uit: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Onze professionals en opdrachtgevers bevatten allemaal dit DNA. Wil jij weten of je de perfecte match bent? Doe dan snel de check. https://www.corparis.nl/dna/

Sollicitatieproces

Heb jij jouw baan gevonden tussen onze vacatures? Solliciteer dan snel. Als wij jou de perfecte match vinden, nodigen we je uit. In dit gesprek gaan we jouw wensen en ambities in kaart brengen. Op basis hiervan gaan we kijken of de vacature bij je past. Denken wij dat je beter op je plek zult zijn bij een andere werkgever, dan geven wij dit aan. Wij regelen dat jij zo snel mogelijk kan beginnen bij jouw nieuwe baan. En zorgen ervoor dat jij ook op je plek bent en blijft. Wil je iets anders? Geef het dan aan. Corparis is om jou te begeleiden.

 

Start je reis

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het werken voor Corparis? Bekijk dan snel onze vacatures in Friesland, solliciteer en start je reis vandaag nog.