Vacatures Flevoland

Wil jij een nieuwe baan in Almere, Lelystad of Dronten? En zoek jij een baan in de sector wonen of zorg? Bekijk dan snel al onze vacatures in Flevoland. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende functies en niveaus binnen deze sectoren. Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

Jouw droombaan

Corparis heeft een groot netwerk van verschillende opdrachtgevers door het hele land. Vanwege onze aanpak en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, weten wij precies wat zij zoeken in een nieuwe medewerker. Daarom kunnen wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan. Hoe we dat doen? Door persoonlijk met jou in gesprek te gaan om je wensen en ambities boven tafel te krijgen. Het enige wat jij hoeft te doen, is solliciteren op een van onze vacatures.

Het DNA van Corparis

Om er zeker van te zijn dat we kwaliteit kunnen bieden aan onze professionals en onze opdrachtgevers, hebben een DNA ontwikkeld. Het Corparis DNA bestaat uit: Professioneel, Proactief en Persoonlijk. Deze kernkwaliteiten vinden wij belangrijk. Wil jij weten of jij ons DNA bezit? Doe dan snel de check.

Persoonlijke begeleiding

Niet alleen helpt Corparis jou aan de perfecte baan, wij begeleiden jou ook tijdens de rest van je carrière. Zo kun je bij ons trainingen volgen aan de Corparis Campus en Academie. Daarnaast kun je andere professionals ontmoeten via onze netwerkborrels. Twijfel je over je carrière? Dan staat jouw contactpersoon voor je klaar om je te helpen. Het contact proberen we altijd zoveel mogelijk persoonlijk te houden. Zo weten wij zeker dat jij in beweging blijft en niet stil komt te staan.

Start je droomcarrière

Bekijk onze vacatures in Flevoland, solliciteer direct en zet de eerste stap in jouw reis naar je droomcarrière. Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.  Staat jouw droombaan er niet tussen? Mail of bel ons. Wij helpen je graag met het vinden van de baan.