DUWO: STUDENTENWONINGEN WAARIN JE JE THUIS VOELT

  • Als studentenhuisvester geven we studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd. We doen het al bijna driekwart eeuw en dat maakt dat we weten wat onze studenten willen en nodig hebben. We hebben ze leren kennen als de leukste klanten om voor te werken.
  • In voor nieuwe dingen, getalenteerd en breed ontwikkeld, hard werkende studiehoofden én feestvierders, maar ook kritisch en van groot belang als de toekomstige motor van onze kenniseconomie.
  • Met die inzichten kunnen we studentenwoningen bouwen, verhuren en beheren waarin elke student zich thuis voelt, tegen een betaalbare huurprijs en duurzaam.

Wat ga je doen?

Als spin in het web zorg jij ervoor dat het planmatig onderhoud aan ons vastgoed op de juiste manier uitgevoerd wordt. Onze studentenwoningen zijn eeuwenoude grachtenpanden, maar ook de meest moderne hoogbouw . Door jouw voorbereiding en organisatie loopt alles volgens plan.

Je maakt samen met je collega’s uit Delft, Den Haag en Leiden de plannen voor het komende jaar en stelt een begroting op voor het onderhoud.  Vervolgens zet jij de vraag uit bij aannemers, beoordeel je offertes en voer je de (financiële) administratie. Je bewaakt proactief of het uitgevoerde werk door derden binnen planning en budget blijft en waar nodig stuur jij bij. Grofweg is je werk onder te verdelen in

  • 20% (financiële) administratie en aanbestedingen uitzetten en controleren;
  • 50% organiseren, coördineren en communiceren t.b.v. samenwerking en resultaten;
  • 30% ondersteunen opzichters met het maken van werkomschrijvingen.

We hebben een belangrijke verduurzamingsopgave. Ook hierin ga jij een belangrijke rol spelen. Je maakt deel uit van het centrale bedrijfsbureau in Leiden dat voor heel DUWO het planmatig – en contractonderhoud en duurzaamheidsinvesteringen voor onze panden in de regio’s  uitvoert. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsbureau en stuurt – in functionele zin- de opzichters aan.

Jij?

Je bent een organisatorisch talent en overzicht hebben en houden, daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het niet moeilijk om besluiten te nemen en door jouw communicatiestijl is bijsturen in een project eenvoudig. Last but not least, vanzelfsprekend zit het goed met jouw technische affiniteit. Wij zijn nog nieuwsgieriger, wanneer jij:

  • een afgeronde hbo opleiding hebt;
  • ervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • bijvoorbeeld gewerkt hebt in een installatietechnische omgeving of aan duurzaamheidsprojecten ;
  • wellicht ervaring hebt met het aanbesteden (inkoop) van onderhoudsprojecten.

En nu?

Stel je vragen, solliciteer of neem contact op voor meer informatie met Paul Witters op 06 – 21 28 23 93 of via p.witters@corparis.nl.

Comments are disabled.