Vacatures Drenthe

Zoek jij die ene perfecte baan in de sector wonen of zorg in Drenthe? Bekijk snel onze vacatures in Drenthe. Wij hebben vacatures voor verschillende functies en niveaus, bij verschillende bedrijven. Staat jouw droombaan er tussen? Solliciteer direct. Is er toch geen vacatures die helemaal bij jouw wensen aansluit, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Start jouw reis

Bij Corparis zien we jouw carrière als een reis. In de sectoren wonen en zorg kan je nooit stil komen te staan. De sectoren veranderen veel, dus moet jij meebewegen. Daarom krijg je van ons trainingen en persoonlijke begeleiding tijdens je werk voor onze opdrachtgevers. Doe mee aan onze netwerkborrels en ontmoet andere specialisten en professionals binnen jouw sector. Wil je toch switchen van carrière of baan? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

 

Heb jij het Corparis DNA?

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Maar ook professionaliteit en proactief zijn vinden wij belangrijk. Daarom houden wij onze professionals en opdrachtgevers aan het Corparis DNA. Wil jij weten of jij het Corparis DNA hebt? Doe dan snel de check. En als je het DNA hebt, solliciteer dan snel op een van onze vacatures.

 

Sollicitatieproces

Zoals aangegeven is het hebben van het Corparis DNA belangrijk. Maar wij vinden jouw wensen en ambities ook belangrijk. Als jij gesolliciteerd hebt en wij denken dat je de perfecte match bent, nodigen we uit voor een gesprek. Hierin gaan we bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Omdat wij ook weten wat opdrachtgevers graag wensen, kunnen wij de perfecte match maken. En ben jij begonnen met werken? Dan blijven we jou ondersteunen en begeleiden. Zo weten wij dat jij in beweging blijft tijdens je carrière.

 

Solliciteer nu

Wil jij starten met jouw droom? Bekijk dan nu onze vacatures in Drenthe. Solliciteer direct en wie weet start jij binnenkort met jouw reis bij Corparis.