Vacature Wonen Amstelveen

Ben jij op zoek naar die ene vacature binnen de sector Wonen in de omgeving van Amstelveen? Bekijk op onze website al onze openstaande vacatures. Wij hebben een breed aanbod met veel verschillende functies door ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers door heel Nederland. Ben jij benieuwd naar voordelen van detacheren vanuit Corparis? Lees dan snel verder. Zit je nog met vragen of wil jij samen met een professional op zoek naar de vacature die bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word jij vanuit ons uitgeleend aan ene bedrijf. De allereerste stap binnen ons detacheringproces is door te solliciteren op één van de openstaande functies. Wanneer er op dit moment nog geen functie tussen staat die jou aanspreekt is er de mogelijkheid om samen met een professional vanuit Corparis te kijken naar een passende baan. Door bij Corparis aan het werk te gaan zorgen wij ervoor dat jij een functie of opdracht krijgt bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel krijg je een contract bij ons. Zo heb je alles op één plek. Wij betalen iedere maand je salaris en doen ook de daarbij behorende administratie.

 

Doorgroeien bij Corparis

Naast dat jij bij onze toonaangevende bedrijven aan het werk kan krijg je ook de mogelijkheid om te blijven groeien binnen Corparis. Zo bieden wij vanuit onze Academie en Campus trainingen en cursussen aan die jou op een persoonlijke en professionele manier verder ontwikkelen. De vaardigheden die jij leert binnen deze trainingen kunnen weer ingezet worden in het werkveld. Door persoonlijk kennis te maken met jou en dit contact goed te onderhouden, helpen wij je tijdens je gehele carrière bij Corparis.

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij op zoek naar de juiste vacature binnen de sector Wonen in de omgeving van Amstelveen? Neem dan snel een kijkje op onze vacaturepagina en vind de baan die bij jou past. Zit je eerst nog met vragen, opmerkingen of andere onzekerheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de mogelijkheden.