Werken bij Zorg

 

Verpleegkundig specialist

Het “spel” tussen geneeskunde en zorg, daar hou je van. De afwisseling tussen de verschillende medische taken geeft je energie. Het lopen van visites, observeren van een bewoner of client, contacten onderhouden met betrokken familie en het bespreken van casussen jij draait er je hand niet voor om.

De baan

Je hebt een goeie energie, bent open, collega’s weten wat ze aan je hebben en als er een uitdaging op je pad komt stap jij naar voren! Je wil graag je bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg, innovaties, organisatieontwikkeling, deskundigheidsbevordering en wetenschap. Je beweegt lekker mee in een dynamische werkomgeving.

De eisen aan de baan:

- Uiteraard ben je stressbestendig en communicatief vaardig; - Je draait je hand niet om voor een uitdaging; - Beschikt over een afgeronde master Advanced Nursing; - Practice en BIG geregistreerd; - Je hebt een brede interesse in de doelgroepen; - Je wilt minimaal 24 uur per week werken; - Je wilt graag bij ons in dienst komen (detachering) of als ZZP’er aan de slag. Wat mag je van ons verwachten? - Salaris passend in de CAO van de desbetreffende organisatie waar je voor gaat werken; - We zoeken altijd naar een gezellig en passend team. Wie zijn wij? Bij Corparis vinden we het belangrijk dat je actief in beweging blijft. Op welke pad je je als professional of opdrachtgever ook bevindt. Het startpunt van de reis is niet het belangrijkste, maar wel de beweging die je vanaf hier realiseert. Corparis helpt je bij deze reis door houding, gedrag en professionele kwaliteit te koppelen. Zo is ons DNA ontstaan. Opdrachtgevers en professionals die verbonden zijn aan Corparis bevatten allemaal dit DNA: Professioneel, Proactief en Persoonlijk.
Minimaal 24 uur
Nederland
Conform CAO

Klantgericht

Daadkracht

Energiek

Aan de slag

Ben je enthousiast geworden, neem dan contact op met ROEL via mail of bel .


Direct solliciteren
90%

My Skill