Q&A met Nika, verhuurconsulent en bewonersbegeleider.

Afgelopen maandag heeft Nika onze Instagram overgenomen. Er zijn diverse vragen binnengekomen en hieronder lees je de antwoorden van Nika. Namens iedereen bij Corparis bedankt voor jouw takeover Nika!

  1. Hoe ziet jouw werkdag uit?

“Ik begin vaak op kantoor en ga daarna via Teams de dagstart in met team Verhuur. Daarna helpt in de Verhuurconsulent Nieuwbouw met de verhuring van nieuwbouwwoningen. In de middag ga ik als bewonersbegeleider de wijk in voor huisbezoeken met bewoners die binnenkort verhuizen.”

  1. Welke bijzondere bewoner heb je ontmoet als bewonersbegeleider?

“Ik ben nog maar net begonnen als bewonersbegeleider maar heb al wel een paar leuke gesprekken mogen voeren. Een oudere bewoner, van 88, liet trots haar poppenverzameling aan ons zien. Zij was een beetje bezorgd dat deze poppen tijdens de renovatie beschadigd zouden worden. Gelukkig konden wij haar geruststellen.”

  1. Waarom ben je voor Corparis gaan werken?

“Ik vind het leuk om mij op verschillende gebieden te ontwikkelen binnen de woningbouw. Welke richting ik precies op wil weet ik nog niet. Corparis geeft mij de mogelijkheid om uit te zoeken wat ik leuk vind. Daarbij word ik goed begeleid. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom heb ik voor Corparis gekozen.”

  1. Wat straalt een echte Corparis interim professional uit?

“Naast je ervaring brengt een echte Corparis professional meer mee in zijn functie. Een echte Corparis professional toont initiatief en past zich gemakkelijk aan in elke omstandigheid. Een echte teamspeler in elk team.”

  1. Wat maakt je trots om voor Corparis te werken?

“Corparis is heel sociaal. Bovendien heeft Corparis een groot netwerk waarin je altijd wordt ontvangen alsof je er al heel lang onderdeel van uitmaakt.”

  1. Hoe bevalt de combinatie van twee functies?

“Ik ben nog maar net begonnen in mijn tweede functie als bewonersbegeleider. Ondanks dat het soms best wel een uitdaging is om mijn tijd goed te verdelen is de afwisseling heel leuk. Bij Verhuur werk ik voornamelijk op kantoor en als bewonersbegeleider ben ik vaak buiten de deur en spreek ik de huurders persoonlijk.”

  1. Wat vind je het leukste aan je werk?

“De vrijheid die wij van de opdrachtgever krijgen om alle projecten zelf in te vullen. Nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd. Weer terug gaan naar kantoor en daar vele (nieuwe) collega’s te ontmoeten is ook weer heel leuk.”

Comments are disabled.