Wat is Corparis?

 

Corparis is een detacheerder binnen de zorg- en wonensector. Wij willen meer bieden dan enkel een werkplek. We investeren in de persoonlijke groei van onze professionals, door middel van het op maat aanbieden van opleidingen, trainingen, loopbaancoaching en intervisie. Wij faciliteren in een nieuwe passende opdracht en bieden waar nodig begeleiding.

 

Voor zorgprofessionals zijn landelijk mogelijkheden binnen o.a. de Ouderengeneeskunde, Geestelijke Gezondheidszorg, Sociale Geneeskunde, Gehandicaptenzorg, Revalidatie.

 • Wat is detacheren?
  Als arbeidsbemiddelingsbureau ondersteunen wij organisaties tijdens ziekte, zwangerschap of reguliere aanvragen. Als professional werk je tijdelijk (bijvoorbeeld 3, 6 of 9 maanden) op een opdracht of begin je met een jaarcontract. Omdat wij weten dat financiële zekerheid belangrijk is bieden wij een jaarcontract aan met de intentie om te verlengen. Hierdoor ben jij zeker van een dienstverband.

 

 • Wanneer is detacheren interessant?
  Als je zoekend bent en in kortere tijd in meerdere keukens wil kijken. Maar ook als je heel gericht weet wat jouw eindbestemming is, kijken we samen hoe de reis daarnaar toe het beste ingevuld kan worden. Wanneer je wordt gedetacheerd via Corparis, sta je bij ons onder contract. Mocht detacheren niet passend zijn dan werken we ook veel samen met zzp-ers (bemiddeling) of ondersteunen richting een vaste werkplek (werving & selectie).

 

 • Wat is de meerwaarde van een bureau?
  Via Corparis hebben zorgprofessionals een aanspreekpunt (ambassadeur) maar hebben dit ook bij de organisatie zelf. We kijken samen met iemand naar de wensen en ambities en wat voor hem/haar op dit moment de meest passende werkplek is. Door ons landelijke netwerk kennen wij juiste instellingen uit elke regio. Door de transparantie met onze klanten weten we altijd wat er speelt bij de organisaties en zijn op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen.

 

 • Wat houdt de Corparis Academie in?
  Naast dat je een passende opdracht hebt kan je gebruik maken van de Corparis Academie. Vanuit dit platform kun je vrijblijvend trainingen, cursussen en evenementen bijwonen.

 

 • Wat is het ambassadeurschap en wat betekent dit voor een professional?
  Als professional word je gekoppeld aan een ambassadeur. Dit is een professional die jou door middel van coaching en begeleiding ondersteunt tijdens jouw loopbaan.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij nieuwsgierig of detachering bij jou past of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze zorg- of wonensector? Neem dan graag contact op via info@corparis.nl

Comments are disabled.