Professionals wonen Zwolle

Ben jij als bedrijf in de omgeving van Zwolle ook op zoek naar professionals binnen de sector wonen? Wij bij Corparis helpen bedrijven met het invullen van vacatures op het gebied van wonen. Denk hierbij aan functies zoals, woonconsulent, coördinator vastgoed projecten of opzichter woningcorporaties. Corparis heeft een uitgebreid netwerk aan professionals waardoor wij altijd de juiste kandidaat hebben voor jouw openstaande vacatures. Ben jij benieuwd naar de werkwijze van Corparis? Lees snel hieronder meer over het detacheren bij Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je graag aanmelden bij het uitgebreide netwerk van Corparis met toonaangevende bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Detachering vanuit Corparis

Wanneer jij jouw openstaande vacatures niet krijgt ingevuld kun je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij het uitgebreide netwerk van Corparis. Wij helpen bedrijven met het invullen van de vacatures door het inzetten van onze professionals. Binnen ons grote netwerk aan woonprofessionals met verschillende opleidingsniveaus en ervaring is er altijd een passende kandidaat. Zo helpen wij jou met het vullen van die lastige vacatures.

 

Door ons persoonlijke contact dat wij hebben en onderhouden met onze professionals weten wij precies in welke fase van hun loopbaancarrière zij zich bevinden. Op deze manier weten wij welke kandidaten geschikt zijn voor bepaalde vacatures. Wij geven om onze professionals en proberen dan ook altijd te helpen waar nodig. Door verschillende trainingen aan te bieden kunnen wij er voor zorgen dat onze professionals niet alleen groeien op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak.

 

Ontwikkeling door Corparis

Wij van Corparis vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen binnen hun carrière. Daarom bieden wij via onze Academie meerdere trainingen en cursussen aan die zij als medewerker gratis kunnen volgen. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

Start je reis bij Corparis

Ben jij op zoek naar professionals in de sector wonen in de omgeving van Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact op met Corparis en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.