Professionals wonen Zuid-Nederland

Als jouw bedrijf zich richt op de sector wonen in de regio Zuid-Nederland en je op zoek bent naar professionals om jouw openstaande vacatures te vervullen, sluit je dan aan bij het grote netwerk van Corparis. Bij Corparis ondersteunen wij bedrijven in heel Nederland bij het invullen van vacatures in de zorg- en woonsfeer. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals kunnen we altijd een geschikte kandidaat vinden voor jouw lastig in te vullen vacatures. Ben je nieuwsgierig naar het detacheringstraject van Corparis en onze werkwijze? Lees dan verder hieronder. Als je na het lezen nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk samen met een professional de verschillende mogelijkheden die we bij Corparis bieden voor opdrachtgevers.

 

Onze professionals bij Corparis

De professionals van Corparis verschillen allemaal in opleidings- en ervaringsniveaus. Op deze manier hebben wij altijd geschikte kandidaten ter invulling van jouw openstaande vacatures. Wij zorgen er vanuit Corparis voor dat onze professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun sector. Dit doen wij door trainingen en cursussen aan te bieden die handvatten geven op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

 

De professionals bij Corparis krijgen de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit doen wij door verschillende trainingen en cursussen aan te bieden binnen onze Academie. Hierin krijgen zij handvatten mee die meegenomen kunnen worden in de praktijk.

 

Detacheringsproces

Wanneer jij je openstaande vacatures niet ingevuld krijgt kan het detacheringsproces van Corparis de uitkomst bieden voor jou bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk dat we altijd persoonlijk contact onderhouden met al onze professionals. Zo weten wij waar zij staan in hun loopbaancarrière en waar zij naartoe willen werken. Ook brengen wij de wensen en ambities in kaart.

 

Meld je aan

Ben jij als bedrijf op zoek naar professionals binnen de sector wonen in de regio van Zuid-Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.