Professionals wonen Noord Nederland

Ben jij als bedrijf in de regio van Noord Nederland ook op zoek naar professionals die werkzaam zijn in de sector wonen? Bij Corparis helpen wij bedrijven door heel Nederland met het vervullen van lastige openstaande vacatures op het gebied van zorg en wonen. Denk hierbij aan vacatures omtrent woonconsulent, coördinator vastgoed projecten of opzichter woningcorporaties. Wij hebben een groot netwerk aan professionals waardoor wij altijd een geschikte kandidaat hebben voor jouw openstaande vacatures. Benieuwd naar de werkwijze van Corparis? Lees snel hieronder meer over het detacheren bij Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je graag aanmelden bij het uitgebreide netwerk van Corparis met toonaangevende bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer bedrijven die werkzaam zijn in de sector zorg of wonen problemen ondervinden met het invullen van openstaande vacatures hebben zij de mogelijkheid om Corparis in te schakelen. Door je aan te melden bij het uitgebreide netwerk van Corparis krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze grote pool aan woonprofessionals. Door onze ruime aanbod van woonprofessionals met verschillende opleidingsniveaus en ervaring is er altijd wel een geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature. Op deze manier helpen wij jou met het invullen van de meest lastigste vacatures.

 

Ontwikkelen met Corparis

Wij van Corparis vinden het belangrijk dat onze werknemers zich constant blijven ontwikkelen in hun loopbaancarrière. Daarom hebben wij een online academie waar jij als medewerker van Corparis gratis kunt deelnemen aan verschillende trainingen en cursussen. Hierin leer jij verschillende handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Meld je aan

Ben je als bedrijf ook op zoek naar professionals die werkzaam in de sector wonen en woonachtig zijn in Noord Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.