Professionals wonen Den Haag

Heb jij een bedrijf dat actief is binnen de sector wonen en ben jij op zoek naar professionals in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Corparis aan het juiste adres. Corparis helpt bedrijven in heel Nederland met het invullen van vacatures in de zorg- en wonen sector, zoals voor woonconsulent, coördinator vastgoedprojecten of opzichter woningcorporaties. We hebben een ruim netwerk aan professionals en kunnen daarom altijd een geschikte kandidaat voor je vacatures vinden. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees verder of neem contact met ons op om je aan te melden voor ons netwerk met toonaangevende bedrijven.

 

Detacheren bij Corparis

Detacheren betekent dat een werknemer tijdelijk wordt uitgeleend aan een andere organisatie. Bij Corparis kan dit betekenen dat een werknemer wordt uitgezonden naar een klant van het bedrijf om daar tijdelijk te werken aan een project of opdracht. Detacheren biedt voordelen voor zowel de werknemer als de organisatie. Zo kan de werknemer ervaring opdoen in een andere werkomgeving en kan de organisatie zich richten op het uitvoeren van specifieke opdrachten zonder dat zij zelf over de benodigde expertise hoeft te beschikken. Detacheren bij Corparis kan dus een goede manier zijn om werkervaring op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan het succes van de organisatie.

 

Blijven ontwikkelen

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Wij dragen hier een steentje aan bij door trainingen en cursussen aan te bieden in onze online Academie. Op deze manier zijn onze professionals altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

Meld je nu aan

Ben jij op zoek naar professionals die werkzaam zijn binnen de sector wonen in de regio van Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden voor het detacheren binnen jouw bedrijf.