Corparis Campus 
Ontwikkeling in welke vorm dan ook is al jaren een belangrijk speerpunt van Corparis. Mede daarom kent Corparis een eigen academie. De manier van trainen en het delen van kennis viel anderen ook op. Veelvuldig werden wij benaderd door anderen of zij of hun medewerkers ook gebruik kunnen maken van onze academie.

Aan die wens kunnen we nu voldoen. Sterker nog, wij bieden zelfs meer om op een zo breed mogelijke manier in de ontwikkelbehoefte te voorzien. Naast de trainingen en opleidingen zijn er kenniscafés, masterclasses, e-learnings, blogs, vlogs en nog veel meer! Specifiek voor onze sectoren wonen en zorg. Maar als het gaat om persoonlijke competenties, is onze campus ook geschikt voor een breed publiek. Er is maar één eis om te kunnen deelnemen en dat is: jij wil opvallen door het verschil te maken!

Corparis Academie
Leren en ontwikkelen is een speerpunt van ons Corparis DNA. Daarom investeren we met de Corparis Academie dagelijks in de ontwikkeling van al onze professionals. Dit doen we met een programma op maat en een persoonlijke Academie-omgeving voor iedere medewerker. Eenmaal ingelogd kunnen medewerkers e-learningmodules volgen, zich aanmelden voor trainingen en via de academie hun leerdoelen en voortgang bewaken. Ook kan je in de Academie terecht voor leuke evenementen zoals het Kenniscafé en de jaarlijkse Corparisdag.