Personeelstekort Zwolle

Heb jij als bedrijf in de omgeving van Zwolle ook een personeelstekort? Heb jij meerdere vacatures openstaan die niet ingevuld worden? Wij bij Corparis kunnen je helpen met het vinden van de juiste kandidaten voor de invulling van de vacatures. Door je aan te sluiten bij het netwerk van Corparis kom jij tussen toonaangevende bedrijven te staan. Bij Corparis werken hardwerkende professionals die proactief zijn en wij onderhouden persoonlijk contact met ze. Ook onderhouden wij persoonlijke contacten met al onze opdrachtgevers en ervoor dat de openstaande vacatures aan de juiste kandidaten gematcht worden. Ben jij nou benieuwd naar het detacheringproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject van Corparis

Corparis heeft een groot netwerk aan professionals die werkzaam zijn of willen zijn in de sectoren Zorg en Wonen. Corparis helpt jou met het vervullen van de openstaande vacatures binnen jouw bedrijf. Door aan te sluiten bij ons grote netwerk krijg jij de mogelijkheid om jouw vacatures te vervullen met onze professionals. Ze blijven bij ons onder contract staan, maar wij stellen ze beschikbaar voor een bepaalde functie of opdracht.

 

Persoonlijk contact

Om er zeker van te zijn dat wij de geschikte kandidaat op de juiste openstaande vacature zetten is persoonlijk contact van groot belang binnen ons bedrijf. Wij kijken samen met de professional naar de wensen en ambities maar ook naar de functie-eisen voor een bepaalde vacature. Ook gaan wij samen met de bedrijven in gesprek. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en de werksfeer. Met deze informatie kunnen wij een juiste match maken door de wensen van beide partijen naast elkaar te leggen.

 

Neem contact op met Corparis

Heb jij als bedrijf in de omgeving van Zwolle ook last van een personeelstekort? Neem vrijblijvend contact op met Corparis en kijk naar de verschillende mogelijkheden.