Personeelstekort Zuid-Nederland

Kam jij als bedrijf in Zuid-Nederland met een serieus personeelstekort? Wanneer jij een bedrijf bent dat actief is in de sectoren zorg of wonen krijg jij de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het netwerk van Corparis. Het netwerk bij Corparis bestaat uit toonaangevende bedrijven die verspreid zitten door heel Nederland. Bedrijven die aangesloten zitten bij ons netwerk krijgen de mogelijkheid om hun openstaande vacatures te verspreiden op onze website. Wij zorgen dat deze ingevuld worden door onze professionals. Ben jij benieuwd hoe wij te werk gaan met onze professionals en wil jij erachter komen of dit gunstig is voor jouw bedrijf? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je bedrijf aanmelden binnen ons netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden die wij bij Corparis te bieden hebben.

 

Detacheringsproces.

We hebben binnen ons uitgebreide netwerk diverse professionals beschikbaar die een waardevolle aanvulling kunnen zijn voor jouw bedrijf of project. Onze professionals hebben verschillende opleidingsniveaus en ervaringen, waardoor we altijd een geschikte kandidaat hebben voor jouw openstaande vacatures of opdrachten. Wanneer wij de juiste kandidaten hebben gevonden voor jouw openstaande functie of opdracht introduceren we deze aan jou. Wanneer alle partijen tevreden zijn stellen wij een detacheringcontract op. Onze professionals blijven de gehele detachering bij ons onder contract. Zo regelen wij onder andere het loon en de administratieve taken.

 

Persoonlijk contact

Bij Corparis hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met zowel onze professionals als opdrachtgevers. Door dit contact te onderhouden blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons netwerk en zijn we op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers en professionals ondersteunen waar nodig. Bovendien stelt dit ons in staat om onze professionals en opdrachtgevers beter te leren kennen, waardoor we nog gemakkelijker de juiste match kunnen vinden.

 

Meld je aan

Zit jij als bedrijf in Zuid-Nederland met een personeelstekort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met ons naar de verschillende mogelijkheden.