Personeelstekort Noord Nederland

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Noord Nederland en zit je op dit moment ook met een aanzienlijk personeelstekort? Wanneer jij meerdere vacatures hebt liggen die je maar niet ingevuld krijgt heb je de mogelijkheid om je aan te melden bij het grote netwerk van Corparis. Dit uitgebreide netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven die gevestigd zijn door heel Nederland. Bij Corparis hebben wij hardwerkende professionals die werkzaam zijn in de sectoren wonen en zorg. Onze professionals zijn proactief en wij onderhouden persoonlijk contact met ze. Ook onderhouden we persoonlijke contacten met al onze opdrachtgevers en zorgen ervoor dat de openstaande vacatures aan de juiste kandidaten gematcht worden. Ben jij nou benieuwd hoe het detacheringstraject van Corparis in zijn werking gaat? Lees dan hieronder snel verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Ons detacheringstraject

Bij Corparis beschikken we over een groot netwerk aan professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren zorg en wonen. Samen met onze professionals helpen wij jou met het invullen van de openstaande vacatures binnen jouw bedrijf. Door je als bedrijf aan te sluiten bij Corparis krijg je de mogelijkheid om je openstaande vacatures te vervullen met de inzet van onze professionals. Wel blijven zij bij ons onder contract staan.

 

Persoonlijk contact

Wij hebben persoonlijk contact met al onze professionals en weten daardoor op welk punt van hun carrière zij zitten. Samen met de professionals kijken we naar de wensen en ambities en matchen deze aan de functie-eisen vanuit de vacatures. Ook gaan we samen met het bedrijf in gesprek. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en de werksfeer.

 

Meld je aan

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Noord Nederland en heb jij last van personeelstekort? Meld je dan aan bij het netwerk van Corparis. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.