Personeelstekort Midden-Nederland

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Midden-Nederland en zit jij met een personeelstekort omdat je die lastige openstaande vacatures niet ingevuld krijgt? Sluit je dan aan bij het uitgebreide netwerk van Corparis. Ons netwerk bestaat uit verschillende toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen door heel Nederland. Door je aan te sluiten binnen ons netwerk kun jij gebruik maken van onze professionals. Corparis beschikt over een groot netwerk van professionals die werkzaam zijn binnen de sector zorg en wonen. Doordat wij professionals hebben die verschillen in ervarings- en opleidingsniveaus is er altijd wel een geschikte kandidaat voor jouw openstaande functie of opdracht. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen, opmerkingen of wil je graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden die Corparis te bieden heeft.

 

Detachering bij Corparis

Binnen ons grote netwerk bieden wij professionals aan die een aanvulling kunnen zijn voor jouw bedrijf of opdracht. Zo hebben wij professionals die beschikken over verschillende niveaus in opleiding en ervaringen. Op deze manier hebben wij altijd wel een geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacatures of opdrachten.

 

Persoonlijk contact

Wij van Corparis vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben én te onderhouden met onze professionals en opdrachtgevers. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons netwerk en weten wij wat er speelt. Op deze manier kunnen wij opdrachtgevers en professionals ondersteunen waar nodig. Ook leren wij onze professionals en opdrachtgevers op deze manier beter kennen waardoor het vinden van een juiste match nog makkelijker gaat.

 

Meld je snel aan

Heb jij als bedrijf een personeelstekort in de regio Midden-Nederland en wil jij graag professionals die invulling kunnen geven aan jouw openstaande vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.