Personeelstekort Den Haag

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Den Haag en zit jij met een personeelstekort doordat die openstaande vacatures maar niet ingevuld worden? Wanneer jij dit probleem ervaart heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij het grote netwerk van Corparis. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit meerdere toonaangevende bedrijven die door heel Nederland gevestigd zitten. Bij Corparis werken professionals in de wonen- en zorgsector. Wij zijn proactief en onderhouden persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers. Onze vacatures worden op de juiste kandidaten gematcht. Benieuwd hoe het detacheringstraject van Corparis werkt? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op om samen met een professional de mogelijkheden te bespreken.

 

Detachering via Corparis

Bij Corparis hebben wij een groot netwerk aan professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren zorg en wonen. Met de juiste inzet van onze professionals helpen wij jou met het vervullen van de openstaande vacatures en het oplossen van je personeelstekort.

 

Persoonlijk contact

We onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en zijn op de hoogte van hun carrièrestatus. Wij bespreken hun wensen en ambities en zoeken een functie die hierbij past. We voeren ook gesprekken met het bedrijf om een beter beeld te krijgen van de werksfeer. Dit helpt ons om de juiste match te maken tussen professionals en vacatures.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Corparis krijgen onze professionals de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Door onze trainingen en cursussen die wij gratis aanbieden zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Meer informatie ontvangen?

Zit jij op dit moment met een personeelstekort in de omgeving van Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij ons op de website en bekijk de verschillende mogelijkheden die Corparis te bieden heeft. Wil je eerst meer informatie ontvangen of zit je met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.