Personeelstekort Den Bosch

Ben jij een bedrijf in de regio Den Bosch en heb jij ook last van personeelstekort? Zit jij met vele openstaande vacatures en kan je maar niet de geschikte kandidaat voor de functie vinden? Kom bij het uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven van Corparis. Onze professionals werken hard zijn proactief en onderhouden persoonlijk contact. Wij onderhouden zelf ook persoonlijk contact met al onze professionals en zorgen ervoor dat zij gematcht worden met de juiste opdrachtgever.

 

Detachering bij Corparis

Wij helpen jou verder met onze professionals. Zij blijven bij ons onder contract te staan, maar wij stellen ze beschikbaar voor functies binnen jouw bedrijf. Wij stellen een detacheringcontract op, jij ondertekent en de professional gaat bij jou aan de slag. Ben je iemand voor een korte periode nodig? Of juist voor een langere periode? Geen probleem, in overleg is alles mogelijk. Wij zorgen voor de perfecte match.

 

Persoonlijke samenwerking

Om er zeker van te zijn dat de professionals past bij jouw functie eisen en wensen, gaan we eerst een persoonlijk gesprek aan. In dit gesprek bespreken precies wat de functie inhoudt en wat jij verwacht van een van onze professionals. Daarnaast krijgen wij een beeld bij jouw bedrijf en de werksfeer. Deze informatie gebruiken we in het gesprek met de professional. Doordat wij eenzelfde soort gesprek houden met onze professionals kunnen we een goede match maken.

 

Onze professionals

Professioneel, proactief en persoonlijk; dat kan je verwachten van onze professionals. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen doordat we trainingen en cursussen aanbieden. Deze kennis kunnen ze gelijk doorvoeren in hun werk.

 

Neem contact met ons op

Heb jij als bedrijf in de regio Den Bosch personeelstekort? Heb jij vele openstaande vacatures zonder dat jij een geschikte kandidaat vindt? Bij Corparis hebben wij de oplossing voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de vele mogelijkheden.