Personeelstekort Amersfoort

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Amersfoort en zit jij ook met personeelstekort? Wanneer jij meerdere openstaande vacatures hebt die maar niet ingevuld worden heb je de mogelijkheid om je aan te melden binnen het grote netwerk van Corparis. . Bij Corparis werken hardwerkende professionals die proactief zijn en wij onderhouden persoonlijk contact met ze. Ook onderhouden wij persoonlijke contacten met al onze opdrachtgevers en ervoor dat de openstaande vacatures aan de juiste kandidaten gematcht worden. Ben jij nou benieuwd naar het detacheringproces van Corparis? Lees dan hieronder verder. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject Corparis

Wij bij Corparis hebben een groot netwerk aan professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren Zorg of Wonen. Wij helpen jou samen met onze professionals met het vervullen van de niet ingevulde vacatures binnen jouw bedrijf. Door je aan te sluiten krijg jij de mogelijkheid om je openstaande vacatures te vervullen met de inzet van onze professionals. Ze blijven bij ons onder contract staan, maar wij stellen ze beschikbaar voor een bepaalde functie of opdracht.

 

Persoonlijk contact

Doordat wij persoonlijk contact hebben met onze professionals weten wij op welk punt van hun loopbaancarrière zij staan. Wij kijken samen met de professional naar de wensen en ambities maar ook naar de functie-eisen voor een bepaalde vacature. Ook gaan wij samen met de bedrijven in gesprek. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en de werksfeer. Met deze informatie kunnen wij een juiste match maken door de wensen van beide partijen naast elkaar te leggen.

 

Start je reis

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Amersfoort ook last van een personeelstekort? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.