Ontdek je talent

Exclusief programma alleen voor studenten geneeskunde:
30 april & 28 mei van 19:00 – 21:00 uur.

Het is een uitdaging om tijdens coschappen te ontdekken wat bij je past. Is het omdat je zo leuk samenwerkt met die specialist? Of spreekt de inhoud je juist aan? Of ben je alleen maar aan het werk zonder ruimte voor iets anders? En welke invloed hebben verwachtingen van anderen op jouw keuzes?

Wat kun je verwachten?

Met een kleine groep andere geneeskundestudenten ga je in twee sessies aan de slag. Hierin ontdek je wat jouw gedragsstijl en talenten zijn. Ook word je uitgenodigd om je grenzen te verleggen. De eerste avonden zijn op 30 april en 28 mei van 19:00 – 21:00 uur.

Corparis organiseert dit programma in samenwerking met MapsTell. 

Testimonial Esmée:

Ik heb het loopbaantraject als erg leerzaam ervaren omdat we tijdens de eerste online sessies veel ervaringen konden uitwisselen tussen de verschillende ziekenhuizen en de geneeskunde opleiding op verschillende universiteiten. Vervolgens heeft het mij meer geleerd over mijn sterke kwaliteiten en mijn aandachtspunten en door vervolgens vanuit deze kwaliteiten te kijken naar een ANIOS functie in plaats van andersom heeft het mij veel meer inzichten gegeven over welke baan nou bij mij past.

In dit programma:

  • Krijg je inzicht in je gedragsstijl, kwaliteiten en valkuilen
  • Krijg je inzicht in je talenten, ontwikkelpunten en uitdagingen 
  • Krijg je inzicht in wie je bent of wil zijn als professional in de zorg
  • Leer je omgaan met verschillende tools, zoals DISC en STARR
  • Ontvang je jouw PersonalMap en een uitgebreide persoonlijke rapportage

Drie redenen om mee te doen:

Exclusief programma – geef richting aan je toekomst.

Praktische instrumenten – krijg inzicht in je kwaliteiten en valkuilen en ontvang tips.

Persoonlijke begeleiding – bepaal je eigen koers, ondersteund door experts.

Praktische informatie

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 30 april en 28 mei van 19:00 – 21:00 uur. Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek. Heb je nog vragen over de inhoud? Neem dan contact op met Tessa Coster via t.coster@corparis.nl of 06-38013822.

Voorwaarden

Om aan dit traject deel te nemen die je de studie Geneeskunde te volgen en in jaar 5 of 6 van de studie te zitten. Check voor het inschrijven of je bij alle drie sessies aanwezig kunt zijn, dit is een vereiste. Deelname aan dit traject is kosteloos.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Je krijgt persoonlijke begeleiding door experts.

Comments are disabled.