Kenniscafé onbegrepen gedrag

Als zorgprofessional in de ouderengeneeskunde of psychiatrie heb je vast wel een casus die bij je opkomt als je denkt aan ‘onbegrepen gedrag’. Misschien denk je aan die ene bewoner die altijd heftig schreeuwend door de gangen stampt of aan die ene cliënt die altijd zo agressief reageert?

Jorien Harting, een ervaren Specialist Ouderengeneeskunde, zal je meenemen in haar ervaringen met dit onbegrepen gedrag. Wat is onbegrepen gedrag? Wat kan je doen als zorgprofessional en hoe pak je dat dan aan? Wat voor een impact heeft dit gedrag op de omgeving en op jou als zorgprofessional?

Daar gaan we het onder andere met elkaar over hebben tijdens dit kenniscafé! Daarnaast is er ruimte om casuïstiek met elkaar te bespreken en vragen aan elkaar voor te leggen. Denk dus vooral ook zelf na over vragen of casuïstiek die tijdens deze avond kan inbrengen. Een Kenniscafé doen we namelijk samen, voor en door collega’s.

Het kenniscafé zal vooralsnog in hybride vorm plaatsvinden. Wij zorgen ervoor dat er op donderdag 27 januari vanaf 18.00 uur een hapje en een drankje voor je klaar staat op ons kantoor in Den Haag en je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om digitaal deel te nemen. We starten om 19.00 uur met het kenniscafé.

Wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus dit niet toelaten, zal het kenniscafé enkel digitaal bij te wonen zijn.

Comments are disabled.