Invullen vacatures Zwolle

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Zwolle en heb je moeite met het invullen van jouw openstaande vacatures? Laat Corparis je helpen bij het vinden van geschikte professionals die voldoen aan jou functie-eisen. Door het uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven binnen de sectoren Zorg en Wonen zorgt Corparis ervoor dat jij de juiste kandidaten krijgt voor je openstaande vacatures. Onze professionals werken op basis van detachering. Door de professionele aanpak zorgen wij ervoor dat jouw vacatures snel ingevuld worden door serieuze kandidaten. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel hieronder verder. Zit je na het lezen van deze pagina nog met vragen of andere opmerkingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer er een vacature vervult moet worden heb je de kans dat ons detacheringsproces de uitkomst biedt. Op basis van de functie-eisen die jij als bedrijf stelt aan de vacatures zoeken wij de geschiktste kandidaat en koppelen wij deze aan jouw bedrijf. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Onze professionals

De professionals van Corparis verschillen allemaal in opleidings- en ervaringsniveaus. Op deze manier hebben wij altijd een geschikte kandidaat. Zo zit er altijd wel iemand tussen die perfect binnen jouw organisatie valt. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en weten zo altijd wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende.

 

Vervul je vacatures met Corparis

Wil jij Corparis ook inschakelen om te helpen bij het invullen van je openstaande vacatures in de omgeving van Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.