Invullen vacatures Noord Nederland

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Noord Nederland en heb jij ook moeite met het invullen van de openstaande vacatures? Kom in contact met Corparis. Wij helpen grote toonaangevende bedrijven door heel Nederland met het invullen van hun openstaande vacatures. Wij beschikken over een groot netwerk aan professionals die werkzaam zijn in de sector zorg en wonen. Onze professionals beschikken over verschillende ervarings- en opleidingsniveaus. Hierdoor beschikken wij altijd over de juiste kandidaten voor de invulling van jouw openstaande vacatures. Wil jij meer weten over onze professionals en hoe ons detacheringstraject in elkaar steekt? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.

 

Onze professionals

De professionals van Corparis beschikken allemaal over verschillende ervarings- en opleidingsniveaus. Op deze manier hebben wij altijd een geschikte kandidaat die past bij jouw vacature en bedrijf. Onze professionals zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent de sectoren zorg en wonen. Dit stimuleren wij vanuit Corparis door verschillende trainingen en cursussen aan te bieden waar onze professionals handvatten leren die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Wij hebben en onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals. Op deze manier weten wij precies waar zij staan binnen hun carrière en waar zij heen willen. Door goed contact te hebben en duidelijk in kaart te hebben wat de wensen en ambities zijn van onze professionals kunnen wij deze op de juiste manier matchen binnen jouw bedrijf.

 

Detacheringstraject

Wanneer er nieuwe vacatures ingevuld moeten worden heb jij kan dat ons detacheringproces de uitkomst kan bieden. Wij kijken naar de functie-eisen en koppelen hier onze professionals aan. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan de slag gaat blijft hij/zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Meld je nu aan

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Gro Noord Nederland ningen en heb jij ook moeite moet het invullen van je openstaande vacatures? Neem snel contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.