Invullen vacatures Midden-Nederland

Heb jij als bedrijf ook moeite met het invullen van je openstaande vacatures in Midden-Nederland? Wanneer dit het geval is krijg je de mogelijkheid om je aan te sluiten binnen het grote netwerk van Corparis. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven die gevestigd zitten door heel Nederland. Wanneer jij je als bedrijf aansluit binnen ons netwerk kun je gebruik maken van onze professionals. Bij Corparis hebben wij een groot bestand aan professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren zorg en wonen. Doordat onze professionals verschillen van ervarings- en opleidingsniveau is er altijd wel een kandidaat die past binnen jullie openstaande functie of opdracht. Lees hieronder meer over onze professionals en hoe het detacheringsproces bij Corparis in haar werking gaat. Zit je na het lezen nog met vragen of wil jij je als bedrijf graag laten aansluiten binnen dit netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze professionals

De professionals van Corparis werken in de zorg- en woningensector en wij bieden een breed scala aan professionals met verschillende ervarings- en opleidingsniveaus om jouw vacatures op de juiste manier in te vullen. Bij Corparis vinden we het van groot belang om nauw contact te onderhouden met onze professionals om op de hoogte te blijven van hun situatie en wensen en ambities.

 

Ontwikkelen bij Corparis

Onze professionals krijgen bij Corparis de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen binnen hun loopbaancarrière. Wij houden ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en helpen hun op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

Het detacheringsproces

Wanneer jij je openstaande vacatures niet ingevuld krijgt kan het detacheringsproces van Corparis de uitkomst bieden voor jou bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk dat we altijd persoonlijk contact onderhouden met al onze professionals. Zo weten wij waar zij staan in hun loopbaancarrière en waar zij naartoe willen werken. Ook brengen wij de wensen en ambities in kaart.

 

Meld je nu aan

Wil jij als bedrijf in Midden-Nederland ook graag jouw openstaande vacatures invullen met professionals die werkzaam zijn binnen de sectoren zorg of wonen? Sluit je dan aan bij het netwerk van Corparis. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.