Invullen vacatures Amersfoort

Heb jij als bedrijf in of rondom de omgeving van Amersfoort moeite met het invullen van die lastige openstaande vacatures? Laat je helpen door Corparis met het vinden van geschikte professionals die voldoen aan jou functie-eisen. Het uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven binnen de sectoren zorg en wonen zorgt ervoor dat jij de juiste kandidaten kunt krijgen voor openstaande functies of opdrachten. De professionals binnen Corparis werken op basis van detachering. De professionele aanpak van Corparis zorgt ervoor dat jouw vacatures sneller ingevuld worden door serieuzere kandidaten. Ben jij benieuwd naar de werkwijze van ons? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

 

Detacheringstraject

Wanneer er meerdere openstaande vacatures vervult moeten worden heb je met je bedrijf een kans dat ons detacheringstraject de uitkomst kan bieden. Op basis van de verschillende functie-eisen die je bedrijf aan de vacatures stelt zoeken wij de geschikte kandidaat en koppelen we deze aan je bedrijf. Doordat onze professionals door een detacheringscontract bij jou aan het werk gaan blijven zij bij ons onder contract. Wij regelen iedere maand het salaris en de daarbij horende administratie.

 

Corparis professionals

Onze professionals bij Corparis verschillen in werkervaring en opleidingsniveau. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte kandidaat voor jouw openstaande functie of opdrachten. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze professionals en weten zo altijd wat er speelt binnen hun persoonlijke en professionele leven. Op basis hiervan kunnen wij een perfecte match zoeken tussen de opdrachtgever en de werkzoekende.

 

Vervul je vacatures

Wil jij Corparis ook inschakelen bij het invullen van je openstaande vacatures in de omgeving van Amersfoort? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.