Het reisverhaal van Jurgen

Jurgen komt uit een echt ondernemersgezin, op een boerenbedrijf. Hij is via Corparis bij een woningcorporatie begonnen aan de telefoon en werkt nu als bewonersconsulent bij Woonzorg Nederland. Lees hier de reis van Jurgen bij Corparis.

Geïnspireerd door de gemeenteraadsverkiezingen

Jurgen is opgegroeid met hard werken en met het besef dat er mensen zijn in de wereld die soms hulp nodig hebben. Sinds een aantal jaar is hij ook politiek actief. Hij is lid geworden van een politieke jongerenorganisatie en een politieke partij.

 

Jurgen: “Ik heb mij onlangs verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad en heel de campagne meegevoerd. In mijn werk hoor ik de verhalen van woningzoekende en huurders. Ze vertellen mij over hoe moeilijk het is om aan een woning te komen en hoe de leefbaarheid in hun wijk vaak onder druk staat. Met die verhalen wil ik aan de slag.”

 

Ook aan de slag binnen de woonsector?
Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Eerste kennismaking met Corparis

“Je ziet dat hij een groei doormaakt”

Jurgens eerste werk via Corparis was bij een woningcorporatie aan de telefoon. Dus echt aan de basis van de corporatiesector. Hier heeft hij super veel geleerd over wat er allemaal leeft in de sector.

 

Paul Witters is consultant bij Corparis en ziet de ontwikkeling bij Jurgen.

Paul: “Hij is een hele vriendelijke, vlotte, jonge collega, die zich echt goed ontwikkeld heeft. Die goed is in zijn werk, maar daarnaast buiten zijn werk zich ook bezighoudt met andere thema’s. Je ziet dat hij op dit moment een groei doormaakt van student naar een volwassen volwaardige collega.”

 

Nieuwsgierig of jij ook zo goed bij Corparis past? Doe de DNA check om te kijken of we bij elkaar passen!

 

Van klantenservice naar verhuur

“Jurgen past bij ons als een maatpak”

Tijdens zijn reis bij Corparis heeft Jurgen o.a. bij Woonmeij gewerkt, naast zijn werk bij de klantenservice is hij verder gegroeid naar verhuur.

 

Jurgen: “Ik had niet verwacht dat we zo mooi de combi zouden vinden tussen klantenservice, dat ik al kende, en de verhuur dat helemaal nieuw voor mij was. Heel fijn dat ik vanuit een vertrouwde functie meteen iets nieuws kon leren in een nieuwe functie.”

 

Woonmeij en Corparis werken al enkele jaren samen en in die tijd zijn er in verschillende functies professionals via Corparis gestart bij Woonmeij. Erwin Rijkers is de teamleider klantenservice bij Woonmeij en vertelt dat er een goede klik was tussen Corparis, Woonmeij en Jurgen.

 

Erwin: “Jurgen past bij ons als een maatpak, hij komt uit de regio, is heel nuchter, spontaan, leergierig en weet gewoon meteen van aanpakken.”

 

Meer weten over detacheren bij woningcorporaties? Lees het op onze website! 

 

Breed inzetbaar bij woningcorporaties

De corporatiesector is echt een hele brede sector, waar heel veel functies zijn. Corparis helpt Jurgen de breedte van het vak te leren en biedt hem alle mogelijke functies om zich beter te ontwikkelen.

 

Jurgen: “Op deze manier ben ik niet alleen allround inzetbaar, maar kan ik ook de richting opgroeien die ik wil.”

Enthousiast geworden?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? en wil je ontdekken of de wereld van woningcorporaties wat voor jou is? Neem voor vrijblijvende vragen gerust contact met ons op of vul direct de DNA check in om te kijken of wij bij elkaar passen!

Comments are disabled.