Detacheren professionals Amersfoort

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sector Zorg of Wonen? Bij Corparis detacheren wij onze professionals in bijvoorbeeld de regio Amersfoort. Door ons uitgebreide netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven hebben wij kantoren door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een vacature beschikbaar bij jou in de buurt. Neem contact op met Corparis en maak ook gebruik van ons grote netwerk aan interessante opdrachtgevers en vacatures bij jou in de buurt. Ben jij benieuwd naar het detacheringsproces van Corparis? Lees dan snel hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Detacheringproces

Wanneer je start met ons detacheringproces lenen wij je als het ware uit aan een bedrijf dat valt binnen ons netwerk. De eerste stap binnen dit proces is het solliciteren op één van de openstaande vacatures. Wanneer je sollicitatie binnen is gekomen gaan wij kijken of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Wanneer er op dit moment nog geen vacature tussen staat die jou interesse wekt is er ook de mogelijkheid om samen met een professional vanuit Corparis te kijken naar een passende baan. Door bij Corparis aan het werk te gaan zorgen wij ervoor dat jij een functie of opdracht krijgt bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel krijg je een contract bij ons. Zo heb je alles op één plek. Wij betalen iedere maand je salaris en doen ook de daarbij behorende administratie

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Wij kijken samen met de professional naar de wensen en ambities, maar ook naar de functie-eisen voor een bepaalde vacature.

 

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sector Zorg of Wonen? Bij Corparis detacheren wij onze professionals in bijvoorbeeld de omgeving van Amersfoort. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.