Detacheren Zuid-Nederland

Wil jij beginnen met detacheren in de regio van Zuid-Nederland, maar weet je niet waar je wilt beginnen? Neem eens een kijkje op de vacaturepagina van Corparis. Op onze vacaturepagina krijg jij de mogelijkheid om gemakkelijk te filteren tussen de vele openstaande vacatures binnen ons netwerk. Corparis beschikt over een uitgebreid netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven die door heel Nederland gevestigd zijn. Op deze manier is er altijd wel een functie of opdracht bij jou in de buurt. Ben jij benieuwd hoe het detacheren vanuit Corparis in zijn werking gaat en welke voordelen deze voor jou meebrengen? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden binnen Corparis.

 

Detacheringstraject

Zodra je via onze website solliciteert op één van onze openstaande vacatures, zal het detacheringstraject van start gaan. Indien wij van mening zijn dat je geschikt bent voor de functie, nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen en jouw wensen en ambities in kaart brengen. Tijdens dit gesprek vertellen we je ook meer over Corparis en onze werkwijze. Als wij van mening zijn dat je een geschikte kandidaat bent voor ons netwerk, zullen wij je introduceren aan de opdrachtgever.

Wanneer alle partijen tevreden zijn, stellen we een contract op en blijf je onder ons contract staan tijdens de detachering. Hierdoor zorgen wij maandelijks voor de uitbetaling van jouw salaris en de bijbehorende administratieve taken.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis bieden we verschillende trainingen en cursussen aan die de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze professionals ondersteunen. In deze trainingen leren onze professionals vaardigheden die ze in hun werk kunnen toepassen, evenals de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 

Meer informatie

Wil jij ook detacheren in de omgeving van Zuid-Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden die wij binnen Corparis te bieden hebben.