Detacheren Zuid-Holland

Jouw carrière in de sector wonen of zorg start met detacheren in Zuid-Holland. Wil jij weten hoe het werken aan diverse opdrachten en bij verschillende bedrijven is? Kom werken bij Corparis en kom erachter door middel van detachering.

Detachering

Bij detachering word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. Vaak is dit voor een bepaalde opdracht maar soms ook voor een functie. Hier zit een tijdsduur aan verbonden. Samen met andere collega’s ga je werken aan de opdracht totdat deze is afgerond. Nu kan je denken dat dit een grote mate onzekerheid met zich mee brengt. Maar door bij ons te komen werken, halen wij de onzekerheid weg.

Corparis professional

Als jij komt te werken als professional bij Corparis geniet jij van meerdere voordelen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij altijd werk hebt als je via ons gaat detacheren. En dat deze opdrachten overeenkomen met jouw wensen en ambities. Je blijft bij ons onder contract staan en wij gaan een contract aan met de opdrachtgever. We regelen ook de administratie en uitbetalingen van het loon.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast jouw professionele ontwikkeling vinden we persoonlijke groei ook belangrijk. Daarom bieden wij verschillende trainingen, cursussen en workshops aan. Dit gebeurt via onze eigen campus en academie. Als Corparis professional heb je vaak gratis toegang. De trainingen helpen jou bij persoonlijke en professionele groei. Daarnaast krijg jij een persoonlijke begeleider waarmee jij in contact blijft, ook tijdens je detachering. Zo ondersteunen we je bij vraagstukken tijdens je werk. We hebben een groot netwerk en organiseren regelmatig netwerkborrels. Je bent van harte welkom om andere professionals te leren kennen en kennis te delen.

Word professional

Wil jij beginnen met detacheren in Zuid-Holland? Solliciteer dan op een van onze vacatures. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.