Detacheren zorg

De sector zorg bevat vele facetten. Om zoveel mogelijk ervaring op te doen is de beste oplossing detacheren in de zorg. Detacheren bij Corparis biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met de zekerheid van een dienstverband. Nieuwsgierig? Lees verder of neem contact met ons op.

De sector zorg

Van artsen tot psychologen, van ouderencentra tot kinderopvang; binnen de zorg zijn er een boel mogelijkheden. Dit kan het lastig maken om te beslissen in welk gebied jij je wilt specialiseren. De beste manier om erachter te komen is door te doen. Daarom kun je bij Corparis bij verschillende werkgevers aan diverse opdrachten werken. Op deze manier kom jij erachter wat bij jou past en doe je tegelijkertijd een boel ervaring op.

Detacheren bij Corparis

Corparis heeft een groot netwerk en persoonlijk contact met zorg gerelateerde bedrijven door heel Nederland. Vanwege het persoonlijk contact weten we hoe de bedrijfssfeer is en wat zij zoeken in een kandidaat. Doordat wij in een persoonlijk gesprek jouw wensen en ambities in kaart brengen, kunnen we een goede match maken. Naast dat we je helpen bij het vinden van werk, blijf je bij ons onder contract staan. Wij regelen dus alle administratie en uitbetalingen.

Jouw ontwikkeling

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelingen. Op zowel persoonlijk als professioneel vlak helpen we je hierbij. Zo bieden wij trainingen en cursussen aan via onze eigen Academie en Campus. Voor medewerkers is deelname vaak gratis. Ook ontvang jij een persoonlijk contactpersoon waaraan je al je vragen kunt stellen. We staan ook voor je klaar tijdens je detacheringstraject. En natuurlijk ben je van harte welkom bij onze netwerkborrels om andere professionals te ontmoeten.

Start je reis

Wil jij starten met detacheren in de zorg? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.