Detacheren Zorg Zwolle

Wil jij ook aan de slag bij meerdere toonaangevende bedrijven? Wanneer je komt detacheren in de zorg binnen de regio Zwolle krijg je bij Corparis de mogelijkheid om binnen ons uitgebreide netwerk aan de slag te gaan. Ons netwerk bestaat uit verschillende bedrijven die een ruim aanbod aan vacatures met zich meebrengen. Wij detacheren professionals uit alle regio in Nederland. Ben je benieuwd naar ons detacheringsproces? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. De eerste stap binnen het detacheringsproces is het solliciteren op een functie waar jouw interesses liggen. Door bij Corparis te werken zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan bij onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel blijf je bij ons onder contract staan en krijg jij een persoonlijk contactpersoon binnen ons kantoor. Zo regelen wij alle administratieve taken voor jou en krijg jij elke maand je salaris van ons.

 

Doorgroeien bij Corparis

Naast dat jij bij onze toonaangevende bedrijven aan het werk kan krijg je ook de mogelijkheid om te blijven groeien binnen Corparis. Zo bieden wij vanuit onze Academie en Campus trainingen en cursussen aan die jou op een persoonlijke en professionele manier verder ontwikkelen. De vaardigheden die jij leert binnen deze trainingen kunnen weer ingezet worden in het werkveld. Door persoonlijk kennis te maken met jou en dit contact goed te onderhouden, helpen wij je tijdens je gehele carrière bij Corparis.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook detacheren binnen de sector zorg in de regio van Zwolle? Neem contact op met Corparis of bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Onze professioneels kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.