Detacheren zorg Zuid-Holland

Waarom je voor detacheren in de zorg in Zuid-Holland moet kiezen? Omdat detacheren de oplossing is als je graag ervaring op wil doen bij verschillende opdrachtgevers. En kom je het traject lopen bij Corparis, dan geniet je van een dienstverband.

Detachering

Detachering betekent je wordt uitgeleend aan een bedrijf. Vaak is dit voor een bepaalde tijdsduur om mee te helpen aan een opdracht of een functie te vervullen. Je blijft tijdens je detachering wel bij ons onder contract staan. Wij regelen je contract, je loon en de andere administratie. Daarnaast zijn we ook tussenpersoon voor eventuele obstakels die zich voordoen. We onderhouden altijd contact met jou en met de opdrachtgever. Op deze manier ondersteunen we tijdens het traject.

Jouw carrière

Wij vinden het belangrijk dat jij niet stil komt te staan tijdens je reis. Maar jij bepaalt welke kant je reis opgaat. Wij zijn er om jou te begeleiden en te helpen als je vragen hebt. Om jou goed te kunnen begeleiden krijg je een eigen contactpersoon. Hij of zij zal eerst kennismaken met jou. Met deze informatie kunnen we meehelpen bij het vinden van een geschikte opdracht. Daarnaast kan je bij je contactpersoon terecht als er iets niet goed gaat of als je extra hulp nodig bent.

Een stap verder

Maar wij gaan nog een stap verder om jou te helpen in je ontwikkeling. We bieden namelijk trainingen, cursussen en workshops aan binnen jouw vakgebied. Zo ben jij snel op de hoogte van de veranderingen binnen de sector. Maar ook kun je meer leren over persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan communicatiestijlen, omgaan met stress of planmatig werken. Omdat we samen voor impact willen gaan, organiseren wij ook netwerkborrels waar je andere professionals kan ontmoeten.

Start met detacheren

Wil jij starten met detacheren in de zorg in Zuid-Holland? Bekijk onze vacatures en solliciteer. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.