Detacheren zorg Zeeland

Detacheren in de zorg in Zeeland geeft jou de mogelijkheid om veel ervaring op te doen binnen de sector. Je kan namelijk op deze manier bij verschillende opdrachtgevers aan het werk komen. En detacheren bij Corparis bied je de voordelen van een dienstverband.

Werken bij Corparis

Als je gaat starten met detacheren bij Corparis, dan blijf je bij ons onder contract staan. Wij regelen onder andere de uitbetalingen, de administratie en helpen je bij het vinden van een opdracht. Daarnaast krijg je een eigen contactpersoon. Hij of zij zal contact met jou onderhouden, ook tijdens je detachering. We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en ondersteunen je hier bij. Je contactpersoon staat voor je klaar bij vragen, zowel werk gerelateerd als je persoonlijke carrière.

Jouw ontwikkeling

Om je nog beter te ondersteunen tijdens je carrière, bieden we je de mogelijkheid voor ontwikkeling. Via onze eigen Academie en Campus bieden we diverse trainingen, workshops en cursussen aan. Met onderwerpen over nieuwe wet- en regelgeving, tot aan trainingen over bepaald gedrag. Maar ook workshops over communicatiestijlen en planmatig werken komen aan bod. Jij bepaalt aan welke trainingen je mee wilt doen.

Het traject

Om te kunnen starten met detacheren is de eerste stap het solliciteren op een van de vacatures. We zullen je sollicitatie dan zo snel mogelijk behandelen. Als jij de perfecte kandidaat bent voor de vacature, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Hierin willen jou als persoon leren kennen. Op deze manier kunnen we besluiten of de opdrachtgever een goede match is. Als de gesprekken zijn afgerond, ook die met de opdrachtgevers, en alle partijen zijn positief, dan ontvang jij je contract. Wij regelen de overeenkomst met de werkgever. En dan start jouw detachering op de afgesproken datum.

 Solliciteer nu

Wil jij gaan starten met detacheren in de zorg in Zeeland? Solliciteer dan nu op een van de vacatures. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb jij nog vragen over werken bij Corparis of het detacheren zelf? Neem dan gerust contact met ons op.