Detacheren zorg Utrecht

Waarom je moet kiezen voor detacheren in de zorg in Utrecht? Omdat je veel ervaring op kan doen met het voordeel van een dienstverband. Daarnaast helpen we jou met het vinden van een geschikte baan en begeleiden we je tijdens het detacheringsproces. Wil je meer weten? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Detacheren, wat is dat?

Detacheren betekent kort gezegd dat je wordt uitgeleend naar een bedrijf. Tijdens het proces blijf je bij ons onder contract te staan. Wij regelen dus ook alle administratie en helpen je bij het vinden van de opdrachten. Tijdens een detacheringsproces werk je aan een opdracht bij een van onze opdrachtgevers voor een bepaalde tijd. We zullen tijdens het proces contact onderhouden met jou en met de opdrachtgever.

Bepaal je carrière

Jij bepaalt welke reis je wilt afleggen tijdens je carrière. Zo kun jij aangeven aan welke opdrachten jij wilt werken en binnen welke vakgebieden van de zorg. Samen met jou gaan we dan kijken of je past bij de opdrachtgever en wij stellen je voor. Kom je erachter dat het toch niet is wat je wil? Geef het door aan je contactpersoon en we helpen je verder.

Professionele ontwikkeling

Om je carrière goed te kunnen bepalen, is ontwikkeling belangrijk. Om jou te helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling bieden we diverse trainingen aan. dit doen we via onze eigen Academie en Campus en soms in samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast kun je kennismaken met andere professionals door deel te nemen aan de netwerkborrels.

Start vandaag je reis

Wil jij starten met detacheren in de zorg in Utrecht? Solliciteer op een van onze vacatures. na het ontvangen zullen we zo snel mogelijk iets van ons laten horen. Heb je nog vragen over het detacheringsproces of over Corparis? Neem dan contact met ons op.