Detacheren zorg Overijssel

Weet jij nog niet zeker welk carrière pad binnen de sector zorg wilt volgen? Detacheren in de zorg in Overijssel kan je hierbij helpen. Doordat je met detacheren bij verschillende bedrijven aan diverse opdrachten kan werken, kun jij op basis van je opgedane ervaring een beslissing maken. Lees snel verder om erachter te komen waarom je bij Corparis je detacheringsproces moet starten.

Detacheringsproces

De eerste stap om je detachering te starten is solliciteren op een van onze vacatures. We zullen de sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als we geloven dat jij een toevoeging bent, zullen we je uitnodigen. We gaan dan persoonlijk met elkaar in gesprek. Dit doen we om jou te leren kennen. Met deze informatie kunnen we kijken of jouw wensen overeen komen met de eisen van de opdrachtgever. Als dit een match is, dan zullen we je voorstellen aan de opdrachtgever. En als iedereen tevreden is dan regelen wij een detacheringscontract.

Werken bij Corparis

Als je bij ons komt te werken, dan sta je bij ons onder contract. Wij regelen dan alle uitbetalingen en administratie. Maar we helpen je ook bij het vinden van geschikte opdrachten. Je krijgt begeleiding van een contactpersoon waaraan je al je vragen kan stellen, ook tijdens je detachering. We vinden het belangrijk dat jij je eigen carrière kan bepalen. Dus staan we ook voor klaar als je een switch wilt maken tussen functies of vakgebied.

Je ontwikkeling

Jij staat aan het roer als het gaat om je carrière.  En wij zijn er om je te ondersteunen. Hoe we dit doen? Door trainingen en cursussen aan te bieden. Deze zijn te vinden in onze Campus en Academie. Voor medewerkers zijn sommige trainingen gratis te volgen. Wil jij jezelf verbreden of verdiepen binnen je vakgebied? Of wil je juist persoonlijk groeien? Het kan met onze cursussen.

Start vandaag nog

Wil jij jouw proces voor detacheren in de zorg in Overijssel starten? Solliciteer vandaag nog op een van de vacatures. En misschien start jouw reis bij Corparis sneller dan gedacht. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.