Detacheren zorg Noord Nederland

Ben jij op dit moment werkzaam in de zorg en wil jij beginnen met detacheren in de omgeving van Noord Nederland? Bij Corparis hebben wij een uitgebreid netwerk dat actief is door heel Nederland. Ons netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar professionals ter invulling van hun openstaande vacatures. Wij bij Corparis hebben professionals met verschillende ervarings- en opleidingsniveaus om de opdrachtgevers zo geschikt mogelijke kandidaten aan te bieden. Wanneer je vanuit Corparis komt werken blijf je bij ons onder contract te staan. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Ben je benieuwd naar deze voordelen en hoe ons detacheringsproces in zijn werking gaat? Lees hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Het detacheringsproces van Corparis begint altijd met het solliciteren op één van de vacatures. Op onze vacaturepagina vind jij gemakkelijk de vacatures. Maak gebruik van onze filteropties en vindt snel de vacature waar jij naar op zoek bent. Zit er op dit moment nog geen vacature tussen die jouw interesse wekt? Ga dan in gesprek met onze professionals en kijk samen naar jouw wensen en ambities. Wanneer jij gesolliciteerd hebt op een vacature nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen en brengen wij je wensen en ambities in kaart. Ook leer jij Corparis beter kennen. Wanneer jij aan de slag gaat bij ons blijf je bij ons onder contract te staan. Op deze manier heb jij de zekerheid van een vast dienstverband. Ook regelen wij iedere maand je salaris en doen de daarbij horende administratieve taken.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je carrière. Daarom hebben wij een online Academie met daarin trainingen en cursussen die wij geheel gratis aanbieden aan onze professionals. In deze trainingen leren zij handvatten die ze kunnen meenemen in het werkveld. De trainingen staan altijd in het teken van persoonlijke of professionele ontwikkeling.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook beginnen met detacheren binnen de sector zorg in de buurt van Noord Nederland? Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina en filter gemakkelijk op de regio en branche die jij zoekt. Zit je eerst nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden binnen Corparis.